Grupa MMC w Polsce

I miejsce w rankingu brokerów ubezpieczeniowych

Grupa MMC w Polsce zajęła 1 miejsce w najnowszym rankingu brokerów, przygotowanym przez Miesięcznik Ubezpieczeniowy.

Wysoką pozycję zagwarantowały przychody uzyskane przez wszystkie Spółki należące do Grupy w Polsce. Gratulujemy wspólnego sukcesu i dziękujemy za zaangażowanie i wysiłki pracowników wszystkich Spółek. Szczególne gratulacje kierujemy dla zespołów brokerskich Marsh i Mercer!

RANKING BROKERÓW 2021

Jako Lider osiągnęliśmy ponad 333.170.000 złotych przychodów (wszystkie Spółki Grupy) i uplasowaliśmy ponad 1.355.600.000 zł składki ubezpieczeniowej.

TOP 5 RANKINGU BROKERÓW 2021

• Grupa Marsh McLennan w Polsce
  • AON
  • Grupa Willis Towers Watson
  • Grupa MAK
  • Mentor

MMC W RANKINGACH

Po raz trzeci z rzędu zajęliśmy pierwsze miejsce w polskim rankingu brokerów ubezpieczeniowych. Przez ostatnie lata Grupa MMC zajmowała czołowe miejsca nie tylko w rankingu Miesięcznika Ubezpieczeniowego, ale również w rankingach opracowywanych przez inne magazyny branżowe.

O MERCER

Mercer to światowy lider usług doradczych, m.in. z obszaru wynagrodzeń i świadczeń pracowniczych. Mercer jest firmą należącą do Marsh McLennan (NYSE: MMC), spółki notowanej na Giełdzie w Nowym Jorku i posiadającej roczne przychody przekraczające 17 mld USD. Dzięki wiodącym na rynku biznesom, takim jak Mercer, Marsh, Guy Carpenter i Oliver Wyman, Marsh McLennan pomaga klientom poruszać się w coraz bardziej dynamicznym i złożonym środowisku. Mercer zatrudnia około 25 000 pracowników w 43 krajach, a firma działa w ponad 130 krajach na świecie.